Pages Navigation Menu

Pascale Hans Magazine

H4 Hotel bij Hannover beurs

H4 Hotel bij Hannover beurs

H4 Hotel bij Hannover beurs is een viersterren superior comfort hotel dat vlakbij de bekende beurs in Hannover ligt in het plaatsje Laatzen direct aan de stad Hannover gelegen. Ik was hier hartje zomer en het was heerlijk dat dit zakelijke hotel een zwembad had en een goede airconditioning want het was fantastisch weer. Iedere dag na het verkennen van de stad Hannover met z’n vele leuke culturele bezienswaardigheden was het zwemmen daarna in dit hotel een heerlijke afsluiting.

Comfortabele kamers
Het hotel heeft 222 exclusieve kamers met alle comfort. Het heeft heerlijke bedden en je kunt de ramen openen. Dat is natuurlijk heerlijk in de zomer. Er is een bureau en een comfortabele stoel met een tafel. En wat fijn is, is de mogelijkheid voor het zetten van koffie of thee en er is gratis internet. Er zijn zowel comfort kamers als superior kamers en enkele suites.
Wellness in H4 hotel
Het zwembad is 15 meter lang en er is een whirlpool, sauna, stoombad en een infrarood cabine. Daarnaast is er ook een fitness ruimte met allerlei apparatuur.

Irish Pub
Er is een gezellige originele Irish Pub op de begane grond, The Dubliner. Deze is gemoedelijk ingericht met veel hout en comfortabele zitjes en er is natuurlijk een grote keuze aan whisky’s, port en andere dranken. Er is vers getapt bier Guinnes of Kilkenny en direct aangrenzend is een zogenoemde Smoker’s Lounge. In de zomer wordt er in de Biergarten of op de Pub terras geserveerd.

Restaurant Gaumenfreund
Het ontbijtbuffet is in het restaurant dat een mooie lichte Wintertuin heeft. Ook zijn er verschillende thema buffetten als diner zoals Italiaans of Amerikaans.

H4 Hotel bij Hannover beurs
Het hotel ligt op ongeveer 1 kilometer van de beurs van Hannover en op ongeveer 11 kilometer van de Altstadt van de stad Hannover. Het bestaande hotel is in 2015 door de Duitse hotelketen H-hotels overgenomen.

Vervoer: ongeveer 5 minuten lopen naar de tram vanuit het hotel. Dan neem je de U1 direct naar het Centraal station Hannover. Als je terug richting hotel gaat neem je de U1 en moet je uitstappen bij Laatzen Zentrum.

Würzburger Straße 21, D-30880 Laatzen bij Hannover
Klik hier voor de website