Pages Navigation Menu

Pascale Hans Magazine

Glockenspiel café restaurant in München

Glockenspiel café restaurant in München

Op de vijfde verdieping ligt dit café restaurant in München waar langs de hele lengte ramen zijn zodat je een fantastisch uitzicht op de Marienplatz met het nieuwe stadhuis hebt. Het dankt zijn naam natuurlijk aan het ‘Glockenspiel’ op dit plein dat je zeker een keer gezien moet hebben als je in München bent.

Glockenspiel café restaurant in München
De entree is misschien wat moeilijker te vinden maar ondanks dat zit dit restaurant bijna altijd vol. De ingang is in de Rosenstraße in de passage en daar neem je de lift naar de vijfde etage.

Klokkenspel München
Iedere dag is er klokslag 11 uur ’s ochtends het klokkenspel te zien op het beroemde plein ‘Marienplatz’ dat zeer indrukwekkend is. Je kunt het natuurlijk vanuit het Glockenspiel café restaurant goed bekijken omdat je al wat hoger bent onder het genot van een kop koffie, een laat ontbijt of een vroege lunch.
Glockenspiel café restaurant in MünchenKaart van Glockenspiel
Er is een dagelijks wisselende lunchkaart van 11.30 tot 16.30 waarbij je uit een twee- of een driegangenlunch kunt kiezen. Maar natuurlijk kun je ook a la carte bestellen en er is veel keuze op zowel de ontbijt- lunch- als dinerkaart.

Openingstijden: maandag – donderdag van 09.00 tot 12.00 en zaterdag tot 01.00 uur geopend. Op zondagen en feestdagen van 10.00 uur tot 19.00.

Vervoer: U en S Bahn en uitstappen bij Marienplatz
Klik hier voor de website van het restaurant
Marienplatz 28 op de 5e etage Wijk: Centrum
Glockenspiel café restaurant in München