Pages Navigation Menu

Pascale Hans Magazine

Flip Flop Store in Keulen

Flip Flop Store in Keulen

Groen, geel, blauw, zwart, wit, paars, rood, rose, bruin, lila of rood. Noem een kleur en er is een vrolijke slipper van Flip Flop in deze kleur. Deze zogenoemde Originals hebben prachtige namen als Nougat, Dirty Grey, Dahlia, Bright Violet of Ice Cube.

Flip Flop slippers
Achter in de winkel in de Ehrenstraße zie je alle kleuren van de regenboog van de Flip Flop slippers liggen en van heel simpel waar alleen de naam op de zool staat tot het logo ervan midden op de bovenkant, ze zijn leuk en lopen prima.

Per paar wegen ze 183 gram dus je kunt makkelijk enkele paren meenemen op vakantie.
Flip Flop Store in Keulen ©pascale hansFlip Flop Store in Keulen
Behalve de slippers Originals heeft het merk ook schoenen, laarzen, tassen en accessoires. En slippers met een kleine sleehak of Pool Snake slippers.

Vooral de kettingen die Lima Beads heten zijn leuk en verkrijgbaar in diverse kleuren. Een andere highlight van het merk is de Flippadrilla. Deze Flippadrilla’s zien eruit als de espadrilles en kun je behalve in vele kleuren deze zomer ook in verschillende prints kopen zoals met vlinders-, luipaard-, of papegaai print. En een van mijn favorieten is het enkellaarsje in krachtig aquamarijn, heel mooi…

Behalve in Keulen zijn er ook Flip Flop stores in Berlijn en in Münster

Openingstijden: maandag – zaterdag 11.00 – 20.00.
Vervoer: U en S bahn en uitstappen bij Appellhofplatz of Rudolfplatz
Klik hier voor de website van dit merk
Ehrenstraße 46 Wijk: Altstadt Nord
Flip Flop Store in Keulen ©pascale hans