Pages Navigation Menu

Pascale Hans Magazine

Fietsroute, de Droomtuinen fietstocht bij Osnabrück

Fietsroute, de Droomtuinen fietstocht bij Osnabrück

Deze 6-daagse leuke Garten Traum-Tour (Droomtuinen) fietstocht bij Osnabrück voert langs prachtige tuinen in het noordelijke Osnabrücker Land en heeft een totale lengte van 146 kilometer. De lente komt er alweer aan en wat is mooier dan fietsen bij bloeiende fruitboombloesems, lommerrijke parken of bonte boerenerven?
Fietsroute Gartentraum-tour De tocht kan beginnen in het plaatsje Bramsche, dat ligt op rond de 232 kilometer van Utrecht. Hier bezoek je het Lakenweversmuseum waar je kunt zien hoe plantaardig pigment (bloemblaadjes) aan de basis stond van het ambachtelijk verven van textiel.

De Home of the Rododendron mag je ook niet missen op deze route, dit is het vlakke veengebied. En wat dacht je van een bezoek aan de tuin van kasteel Ippenburg?
Gartentraumroute Osnabrücker LandHet symbool van de route is een gestileerde pinkkleurige roos die je de goede weg wijst. Maar let op: de in totaal 37 tuinen bevinden zich niet altijd direct op de route. De routes zijn per dag rond de 38 tot 46 kilometer.
Gartentraum tour Osnabrücker land
Klik Geheim over de grens  waar je de 6-daagse fietsroute kunt bestellen voor € 279 waarbij inbegrepen: 5 x LO, entree in 2 musea, fietskaart, infomateriaal, reparatiesetje. Inclusief toeristenbelasting.

Via Geheim over de grens kun je ook alle andere zaken regelen zoals de entree in de tuinen en het kasteel Ippenburg, bagagevervoer of het huren van een fiets.

Klik hier voor de website van Geheim over de grens

One Comment

  1. Ben de route al gefietst. Heel mooi. Ontspanning voor de ziel! en heel heel veel inspiratie voor de eigen tuin.