Pages Navigation Menu

Pascale Hans Magazine

Fashion Art Outlet Hamburg

Fashion Art Outlet Hamburg

Bij de Fashion Art Outlet in Hamburg vind je de meest mooie feestkleding voor hele schappelijke prijzen. In Hamburg is deze outlet winkel in een schitterend groot industrieel pand gevestigd in de wijk Bahrenfeld. Ben jij op zoek naar een mooie avondjurk voor een mooie prijs dan kan ik je aanraden om te gaan winkelen in Hamburg bij de Fashion Art Outlet.

Fashion Art Outlet Hamburg
De keuze is enorm want er je kunt uit wel vijfduizend stuks avondkleding kiezen bij deze outlet. Cocktailjurken, Etui jurken, baljurken, eindexamen kledij, trouwkleding en zelfs elegante en stijlvolle business mode vind je bij Fashion Art in Hamburg. De meeste kleding is zeer tijdloos, elegant en klassiek en veel prominenten hebben kleding van Fashion Art op de Rode loper gedragen.
Fashion Art Outlet Hamburg ©pascale hansHigh-end Fashion Art kleding van Barbara Schwarzer
Je vindt vele jurken van de designer Barbara Schwarzer zoals prachtige paillettenjurken, het zogenoemde ‘Kleine Schwarze’ jurkje als ook zeer betoverende Gala jurken. Daarnaast heb ik jurken van het label Goldregen gezien.

Wat belangrijk is in deze winkel is dat de klant de juiste advisering krijgt en de service is heel hoog. Men kijkt naar jouw persoonlijkheid en welke avondkleding het beste bij je past.

Prijzen
En dan de prijzen bij deze outlet. Vanaf 49 euro kun je al een designerjurk kopen tot rond de € 370.

Openingstijden: woensdag tot en  met zaterdag van 10.00 tot 18.00 uur.

Vervoer: S1 richting Wedel Haltestelle: Bahrenfeld
Klik hier voor de website
Gasstrasse 8-16 Wijk: Bahrenfeld