Pages Navigation Menu

Pascale Hans Magazine

Eilles Thee winkel in Würzburg

Eilles Thee winkel in Würzburg

Eilles heeft in het stadje Würzburg maar liefst meerdere vestigingen waar je hun thee kunt kopen. Zelf heb ik er twee bezocht die vlak bij elkaar liggen en direct even losse Nana muntthee gekocht die heerlijk is van deze firma.

In het filiaal op de Kürschnerhof 9 kun je alle delicatessen krijgen maar hier verkopen ze geen losse thee. Het andere filiaal in de Blasiusgasse ligt er direct achter en is een iets grotere winkel waar je ook losse thee kunt kopen dat echt de moeite waard is. Zoals de eerder genoemde Nana muntthee.
Eilles Thee winkel in Würzburg ©pascale hansVruchtenthee bij Eilles
Maar ook de vruchtenthee soorten zijn erg lekker zoals bijvoorbeeld de ‘ Früchtegarten’ thee dat bestaat uit abrikozen, perzik, appelstukjes, zonnebloembloesem, citrus, hibiscusbloesem en rozenbottelschillen. 100 gram voor € 3,50.

En ook de ‘Städte Früchtekorb’ of ‘Vita Orange mit 10 Vitaminen’.

Verder zijn er natuurlijk tientallen verschillende losse theesoorten uit groene-, zwarte- of rooibosthee uit alle werelddelen.
Eilles Thee winkel in Würzburg ©pascale hansAyuverda kruidenthee
Bijzonder zijn ook de Ayuverda kruidenthee soorten die volgens Eilles ook wel de Apotheek van de natuur worden genoemd. Zo is de Ayuverda Frauentee Apfel Orange speciaal voor vrouwen samengesteld en zorgt deze thee voor evenwicht.

Verder kun je bij Eilles chocolade, fijne pralines, chocoladerepen en vele andere delicatessen kopen. Leuk om als cadeautje mee te nemen.

Adres: Kürschnerhof 9 en Blasiusgasse 5-7
Klik hier voor de website