Pages Navigation Menu

Pascale Hans Magazine

Düsseldorf, Restaurant Schwan

Düsseldorf, Restaurant Schwan

Dit leuke restaurant Schwan (zwaan) in de Altstadt van Düsseldorf heeft veel voordelen. Je kunt er uitgebreid ontbijten, de lunch is fantastisch en er zijn zelfs eigengebakken taarten voor de liefhebbers. In totaal zijn er drie filialen in de stad en eentje in het stadje Neuss. En ik ben er blij om want ik was zelf in de Altstadt op de Mühlenstraße en heb daar geluncht.

Düsseldorf, Restaurant Schwan
Er is iedere dag om te lunchen een zogenoemde MittagsSchnapper en omdat ik er per toeval op donderdag was had ik geluk want het was Schnitzel dag en daar ben ik dol op. Voor slechts € 8,55 kreeg ik een enorme Schnitzel Wiener Art, dat wil zeggen schweineschnitzel maar dat een andere naam heeft in dit restaurant namelijk Schwanitzel. Voor een euro meer bestelde ik de Schwanitzel met Jägersaus. Overigens hoef je geen varkensvlees te eten als je niet wilt want je kunt ook kip Schwanitzel of Vegetarische schnitzel bestellen. Ik verzeker jullie dat het mega lekker was en een enorme portie. Deze prijs geldt alleen als MittagsSchnapper anders kost het enkele euro’s meer.
Düsseldorf, Restaurant Schwan ©pascale hansInrichting Restaurant Schwan in de Altstadt
Hier zit je in een gezellig woonkamersfeer en het grote terras buiten is ook erg mooi en gezellig en op een steenworp afstand van de Rijn zodat je erna of ervoor kunt wandelen langs de Rijn.

Ontbijt in restaurant Schwan in de Altstadt
Op zon- en feestdagen wordt er een groot ontbijtbuffet aangeboden. De andere dagen hebben de ontbijtjes allen zwanennamen, je kunt van Alpenzwaan, sportieve zwaan tot mediterrane zwaan en nog veel meer soorten verschillende ontbijtjes bestellen.

De keuze aan gerechten is zeer groot en ik vind dit restaurant een absolute aanrader. De andere vestigingen in Düsseldorf zijn in de Frankenstraße 1 in de wijk Derendorf en in de Sternstraße 50 in de wijk Pempelfort.

Openingstijden dagelijks van 09.30 tot 00.00 uur
Klik hier voor de website
Vervoer: U en S Bahn en uitstappen Heinrich-Heine-Allee
Mühlenstraße 2, Wijk Altstadt