Pages Navigation Menu

Pascale Hans Magazine

Dulce icecream, chocolate and coffee in Düsseldorf

Dulce icecream, chocolate and coffee in Düsseldorf

De Dulce icecream, chocolate and coffee in Düsseldorf is in de gezellige straat Nordstraße waar je veel leuke winkeltjes, restaurants en natuurlijk supermarkten vindt. Bij Dulce kun je uit veel ijssoorten kiezen en er zijn versgebakken taarten, bonbons en ijs shakes.

Dulce icecream, chocolate and coffee in Düsseldorf
Zelfs chocolade Macchiatos zijn er in meerdere smaken zoals Dark chocolate, white chocolate of milk chocolate. De karamel macchiato is met zelfgemaakte karamelsaus bereid. Deze moet je proberen…
Er zijn zowel hot shakes als ijs shakes die rond de vier euro kosten. Voor de ijssoorten worden uitsluitend 100% natuurlijke ingrediënten gebruikt, er zitten dus geen kleurstoffen, industrieproducten of aromapastas in.
Dulce icecream, chocolate and coffee in Düsseldorf ©pascalehansOntbijten en broodjes
Je kunt bij Dulce al vanaf een paar Euro’s ontbijten waarbij je dan een koffie en een croissant met boter en marmelade krijgt. Maar ook een Schlemmer ontbijt of een Vital ontbijt staat op de kaart. Heb je veel tijd dan is het Deluxe ontbijt een aanrader.

De inrichting is fris en ruim waarbij je een open showkeuken ziet waar hard gewerkt wordt. De bonbons worden in mooie roze doosjes ingepakt. Er zijn meerdere Dulce vestigingen in Duitsland te vinden waarvan zelfs een tweede vestiging van Dulce in de Altstadt.

Openingstijden maandag – zaterdag 09.00-20.00 uur op zondag vanaf 11 uur open
Klik hier voor de website
Vervoer: S Bahn en uitstappen bij Nordstraße

Nordstraße 32, Wijk Centrum