Pages Navigation Menu

Pascale Hans Magazine

Duitse designers in Nederland

Duitse designers in Nederland

In het mooie pand waar het Goethe Institut Nederland is gevestigd in Amsterdam was afgelopen weekend een presentatie van bekende Duitse mode designers uit Berlijn. De designers lieten op de eerste verdieping van het pand met mooie meubels en attributen van Droog Design, BeBop Design en Neef Louis Design uit Nederland enkele van hun ontwerpen zien uit de komende of huidige collectie.

Duitse designers in Nederland

Sissi Goetze was aanwezig met enkele van haar ontwerpen van de herencollectie. De prints van de stof van het overhemd was erg leuk met een bladmotief.
Duitse designers in Nederland ©pascale hansVladimir Karaleev had drie mooie conceptuele modellen die daarnaast ook leuke schoentjes droegen. Hij laat zich door moderne kunst en architectuur inspireren. Zijn kleding wordt veel in Hongkong en het Midden Oosten verkocht.
Duitse designers in Nederland ©pascale hans

Michael Sontag liet weer een van zijn schitterende jurken zien, deze in het rood dat goed uitkwam met de piano als achtergrond. Deze Berlijnse designer staat erom bekend dat hij de stoffen om de modellen drapeert en zo tot de mooiste creaties komt. En ik spaar nog steeds voor een jurk van Sontag.
Duitse designers in Nederland ©pascale hans

Het designerlabel Augustin Teboul dat van de Duitse Annelie Augustin en de in Frankrijk geboren Odély Teboul is waren niet aanwezig. Zij hadden een presentatie op dat moment in Dubai. Aan de drie mooie zwarte ontwerpen kun je hun handtekening zien door het bekende borduur filigraan handwerk en de veelal zwarte stoffen die ze gebruiken.
Duitse designers in Nederland ©pascale hans

Van jonge designer Bobby Kolade was een gele jas te zien en mooie pantalons. Deze nieuwkomer uit 2013 won direct al de Start your Fashion prijs in hetzelfde jaar.
Duitse designers in Nederland ©pascale hansHet is leuk dat eindelijk Duitse jonge designers hun ontwerpen in Nederland kunnen laten zien en hopelijk volgen er meer presentaties. Ik ben erbij…