Pages Navigation Menu

Pascale Hans Magazine

Duits Product: de Hamburg Card

Duits Product: de Hamburg Card

De Hamburg Card is een perfecte kaart om aan te schaffen als je Hamburg bezoekt. Alleen al het feit dat je onbeperkt van het openbaar vervoer gebruik kunt maken is al de moeite waard. En in Hamburg kun je daarbij ook gratis met de havenveerboot lijn 62 van Landungsbrücken tot Finkenwerder, dat is heel leuk over de rivier de Elbe.

Hamburg Card
Je kunt deze kaart als 1dagskaart, 3 dagenkaart of 5 dagenkaart aanschaffen die dan respectievelijk € 9,50, € 22,90 of € 38,50 kost in 2014 en verder is er tot 50% korting op meer dan 130 toeristische aanbiedingen.

Ben je met meerdere personen, kijk dan ook even naar de tarieven van groepskaarten.
Hamburg ©pascale hansWaar koop je de Hamburg Card?
Je koopt deze kaart bij de Tourist Informationen, Fahrkartenautomaten, bij veel hotels en via internet.

Kortingen met de Hamburg Card
Van de 130 toeristische aanbiedingen zijn er veel kortingen bij musea, zo scheelt het bezoek aan het leuke Internationales Maritimes Museum je € 3,50. Aanraders zijn natuurlijk de Havenrondvaarten die je drie tot vier euro schelen of de Alstertouren met de boot waarbij je tussen de twee tot drie en half euro bespaart. Kijk ook even welke musicals en theaters kortingen geven met de Hamburg Card.
Hamburg ©pascale hansLeuk voor weekendje Hamburg
Verder zijn er kortingen bij restaurants, opera, tentoonstellingen en bezienswaardigheden. Er is meer dan genoeg te doen en beleven in deze mooie elegante stad.

Klik hier voor de website van het toerisme bureau