Pages Navigation Menu

Pascale Hans Magazine

Duits Product: de DüsseldorfCard 2014

Duits Product: de DüsseldorfCard 2014

De DüsseldorfCard 2014 heb ik vorige week uitgeprobeerd en ik moet zeggen dat ik zeer enthousiast ben. Dat komt door de vele leuke extra’s die de kaart heeft naast het onbeperkt gebruiken van het openbaar vervoer in de stad.

DüsseldorfCard 2014
Je kunt deze kaart voor 24, 48 of 72 uur aanschaffen die dan respectievelijk € 9, € 14 of € 19 kost en waarbij je van al het vervoer in de stad gebruik kunt maken. Zo kun je de bus, de trams en treinen binnen het stadsgebied zo vaak gebruiken als je wilt en daarnaast heb je ook gratis – of tegen gereduceerd tarief – toegang tot musea, diverse bezienswaardigheden en recreatieve voorzieningen.

Reis je als gezin of met drie volwassen personen, dan zijn er ook een speciale tarieven.
DüsseldorfCard ©pascalehans
Waar koop je de DüsseldorfCard 2014?

Je koopt deze kaart bij de Tourist Informationen waarbij eentje recht tegenover het Centraal Station is op de Immermannstraße 65b.
Openingstijden: maandag – vrijdag 9.30 tot 19.00 uur en op zaterdag tot 18.00 uur.

De andere vestiging van de Tourist Informationen bevindt zich in de Altstadt op de hoek Marktstraße en Rheinstraße.
Openingstijden: maandag – zondag 10.00 tot 18.00 uur

Champagne, mosterd en Altbier
Wat hebben deze drie met elkaar te maken?
In het prachtige warenhuis Carsch-Haus kun je een gratis glas champagne krijgen bij de Champagne-bar. Bij een bezoek aan de Düsseldorfer Senfladen (mosterdwinkel) in de Altstadt krijg je een potje Löwensenf van 100 ml gratis als je hier mosterd koopt en bij Brauerei Zum Schiffchen krijg je bij je eten een glas Altbier gratis. En zo zijn er veel andere leuke aanbiedingen die je bij deze kaart krijgt.
DüsseldorfCard ©pascalehansKortom, het is een enorme aanrader om de DüsseldorfCard 2014 te nemen als je een paar dagen in Düsseldorf bent.

Klik hier voor de website van het toerisme bureau

En klik hier voor info over de kaart
DüsseldorfCard ©pascalehans