Pages Navigation Menu

Pascale Hans Magazine

Dresden: Swissôtel Am Schloß met restaurant Wohnstube

Dresden: Swissôtel Am Schloß met restaurant Wohnstube

Sinds april 2012 is achter de prachtige monumentale façade  de nieuwste hotspot van de hotelketen Swissôtel geopend. Het ligt prachtig in de barokke binnenstad op loopafstand van het Residenz Schloß. In totaal heeft het hotel 235 kamers waarvan 214 Swiss Advantage Rooms. Daarnaast zijn er 16 Grand Rooms en 5 Suiten. Het ontbijt wordt geserveerd in het met frisse kleuren en veel hout ingerichte restaurant Esszimmer (Eetkamer).

Dresden: Swissôtel Am Schloß met restaurant Wohnstube
Hier wordt Zwitsers gekookt met Saksische combinaties. De verse ingrediënten en seizoensproducten komen uit de omgeving. Midden in de ruimte hangt een vrijstaande open haard dat er prachtig uitziet. Voor het diner kan je natuurlijk een drankje nemen in de Schloßbar van het hotel, deze ligt tegenover het residentiële kasteel.Hier wordt Zwitsers gekookt met Saksische combinaties. De verse ingrediënten en seizoensproducten komen uit de omgeving. Midden in de ruimte hangt een vrijstaande open haard dat er prachtig uitziet. Voor het diner kan je natuurlijk een drankje nemen in de Schloßbar van het hotel, deze ligt tegenover het residentiële kasteel.
Swissôtel Dresden - WohnstubePürovel Spa en Sport
In totaal heeft dit Wellness gedeelte 535 vierkante meter. De fitness ruimte heeft de nieuwste moderne fitness toestellen en er is zowel een Finse sauna als een Bio sauna. Bovendien is de middeleeuwse kelder uit de 15de eeuw verbouwd tot prachtige rustgedeeltes. Bij de massages en behandelingen worden ecologische en etherische oliën en kruiden uit de Zwitserse bergen gebruikt.
Purovel Spa at Swissôtel Dresden - Relaxation AreaKlik hier voor de website
Schloßstraße 16 Wijk: Centrum
Vervoer: S bahn 4, 8, 9 en uitstappen bij Theaterplatz
Swissôtel Dresden_Room