Pages Navigation Menu

Pascale Hans Magazine

Dranken: SLYRS Bavarian Single Malt Whisky

Dranken: SLYRS Bavarian Single Malt Whisky

Met veel liefde voor details ontstaat in het hart van de Oberbayerische Alpen een origineel, namelijk SLYRS. Omgeven door de prachtige groene bergen vind je hier de destilleerderij ten Zuiden van München. Het is de eerste Beierse Whisky destilleerderij waar SLYRS Bavarian Single Malt Whisky wordt gestookt.
SLYRS Bavarian Single Malt whiskyBeierse kwaliteit
Op traditionele wijze wordt de SLYRS vervaardigd en in nieuwe eikenhouten vaten van de hoogste kwaliteit gerijpt. Alles aan SLYRS is Beiers, van de over beukenhout gerookte beste gerst tot aan het water dat uit de Bannwald bron uit de Beierse Alpen komt.

In de eigen SLYRS whisky destilleerderij in Neuhaus vindt het hele productieproces plaats, van het leveren van de gerst tot de rijping van de whisky in de vaten. Ook het whisky mashen wordt in eigen huis geproduceerd.

De distilleerder Hans Kemenater is verantwoordelijk voor het product en zorgt met zijn team voor de hoogwaardige whisky composities.
Destillateurmeister Hans Kemenater
SLYRS Bavarian Single Malt whisky
Deze bestaat uit (43% Vol.) en heeft een onvergelijkbaar karakter. Zo onvergelijkbaar dat het zelfs inmiddels in Schotland, hét land van de whisky wordt geserveerd. Door de driejarige rijpingstijd (dat is wettelijk vastgelegd) in de vaten uit Amerikaans eiken krijgt de SLYRS zijn stralende goudgele kleur en zijn fijne geur van de gerst in combinatie met aroma’s als vanille en hooi.

De whisky is door heel Duitsland in vele winkels te koop.

Waar te koop?
SLYRS Destillerie GmbH & Co
Bayrischzeller Straße 13
83727 Schliersee

Klik hier voor de website
SLYRS Bavarian Single Malt whisky