Pages Navigation Menu

Pascale Hans Magazine

Dr. Hauschka Handcrème

Dr. Hauschka Handcrème

De crème van Dr. Hauschka trekt snel in de huid en dat is een van de voorwaarden voor een handcrème, tenminste voor mij omdat ik vaak haast heb en geen geduld om lang te wachten totdat een crème in de huid is ingetrokken. het prettige is dat het ook geen vettig laagje achterlaat. En in de winter kunnen je handen alle verzorging gebruiken.

Dr. Hauschka Handcrème
De ingrediënten die deze crème heeft zijn kostbare oliën, vitaliserende eigenschappen van bryophyllum en heemswortel die het vochtgehalte reguleren. Het wordt snel door je huid opgenomen en laat geen vettig laagje achter. Zelfs ruwe, beschadigde handen voelen weer zacht en soepel aan en je kunt er ook ruwe ellebogen mee insmeren zodat die weer lekker zacht worden.

Twee variaties
De handcrème is verkrijgbaar in 50 ml voor de prijs van € 11,95 en in een miniatuur versie van 10 ml voor € 3,05 in 2016. De miniatuurversie is reuze handig om in je handtas mee te nemen.
Dr. Hauschka Handcreme

Dr. Hauschka cosmetica
Sinds 1935 ontwikkelt het Duitse bedrijf WALA Heilmittel producten uit de natuur. Het is een natuurcosmectica product waarbij de grondstoffen bijna uitsluitend afkomstig zijn van gecontroleerde biologisch-dynamische teelt, percelen uit de vrije natuur of van Fair Trade projecten. Je kunt er zeker van zijn dat de producten vrij zijn van: synthetische geur- en kleurstoffen, conserveringsmiddelen, minerale oliën, parabenen, siliconen en polyethyleenglycol (PEG).
Dr. Hauschka kun je in Nederland onder andere kopen bij natuurwinkels, reformhuizen en de Bijenkorf.

Klik hier voor de website