Pages Navigation Menu

Pascale Hans Magazine

Dedon Swingrest

Dedon Swingrest

Als ik de prachtige buitenmeubelen van het Duitse merk Dedon zie, dan heb ik bijna spijt dat ik persoonlijk geen tuin heb. Wat een schitterende collectie buitenmeubelen! De Dedon Swingrest heeft zijn collectie uitgebreid en de nieuwe prachtige ‘Hanging Lounger’ staat echt super als je een boom in je tuin hebt waaraan je deze kunt hangen.

Dedon Swingrest
De Swingrest collectie is ontworpen door de Frans-Roemeense ontwerper Daniel Pouzet die al eerder de bekende Swingrest lounger ontwierp. Nu zijn er diverse meubels van verkrijgbaar zoals de hanging lounger, een draaibare loungestoel, de SwingUs Tweezitsbank, een draaibaar voetenbankje en een loungestoel.
Dedon SwingrestDe ontwerpen hebben kenmerkende organische rondingen met een unieke mand-achtige constructie in twee kleuren namelijk naturel en chalk die er in beide kleuren zeer elegant uitzien. Je kunt natuurlijk kiezen uit diverse kleuren voor de zitkussens. En er is ook veel keuze voor de decoratieve kussens.

Het mooiste ontwerp vind ik zelf de SwingMe Lounge stoel met de klamboe tegen de hitte. Er zijn verschillende ophangmethodes voor de collectie hetgeen gebruikers in staat stelt om de buitenmeubels te kunnen draaien of heen en weer te kunnen schommelen.
Dedon SwingrestDedon
De firma Dedon is opgericht in 1990 door Bobby Dekeyser die op dat moment voor Bayern München speelt. Als hij met een verwonding in het ziekenhuis ligt krijgt hij het idee om zijn droom te verwezenlijken en begint Dedon terwijl hij nog in het ziekenhuis ligt. Zijn geschiedenis is nu ook als boek te krijgen dat Unverkäuflich! heet.

Klik hier voor de website