Pages Navigation Menu

Pascale Hans Magazine

De Bridal couture winkel van Kaviar Gauche in München

De Bridal couture winkel van Kaviar Gauche in München

De Bridal couture winkel van Kaviar Gauche in München ligt in de trendy wijk Glockenbachviertel. In deze mooie boetiek is hoogwaardige bruidsmode van de beide designers Alexandra Fischer-Roehler en Johanna Kühl van het bekende Duitse label Kaviar Gauche.

Bridal couture winkel van Kaviar Gauche
Het label Kaviar Gauche heeft bruidsmode dat met de hand wordt gemaakt en er schitterend uitziet. Zo is er de Belle Michelle Dress dit jaar en de Petite Fleur Dress. Ik weet zeker dat je hier een mooie bruidsjurk kunt vinden. Ook tassen en accessoires worden bij Kaviar Gauche verkocht, niet alleen in de bridal couture winkel maar ook in hun andere filialen in Berlijn. Dit jaar bestaat het label tien jaar.
Kaviar Gauche bridal shop ©pascale hansKaviar Gauche
Het label Kaviar Gauche is van de Duitse designers Alexandra Fischer-Roehler en Johanna Kühl die beiden zijn afgestudeerd aan de ESMOD in Berlijn. Het merk werkt met diverse brands samen en hebben een multifunctionele cosmetica tas in samenwerking met het merk Dr. Hauschka ontworpen in gelimiteerde versie. Daarnaast werken ze samen met Swarovski. Voor het schoenenmerk Görtz heeft Kaviar Gauche al drie schoenencollecties ontworpen. En in oktober 2012 werd exclusief voor Zalando de Kaviar Gauche for Zalando collection begonnen.
Openingstijden: maandag-vrijdag 11.00 – 19.00 en op zaterdag tot 18.00 uur open.

Vervoer: Tram 16 en uitstappen bij Reichenbachplatz
Klik hier voor de website
Müllerstraße 1 Wijk: Glockenbachviertel
Kaviar Gauche bridal shop ©pascale hans