Pages Navigation Menu

Pascale Hans Magazine

Mooie poncho’s van FRAAS

Mooie poncho’s van FRAAS

De mooie poncho’s van het Duitse merk FRAAS zijn er niet alleen voor de winter. Ook zomeravonden kunnen fris zijn en dan zijn de nieuwe poncho’s van FRAAS een prachtige accessoire die je goed bij lange zomerjurken, zomerrokken en op pantalons kunt dragen. Het Duitse merk FRAAS heeft namelijk ook enkele nieuwe poncho’s die van 100% katoen en andere lichte materialen zijn. Ze zijn dus licht en luchtig om mee te nemen als je bijvoorbeeld uitgaat of om op vakantie mee te nemen en het is een echte allrounder.

De allrounder poncho’s
Er zijn verschillende materialen waaruit de poncho’s bestaan. Zo kun je voor de zomer heerlijke 100% katoenen poncho’s kopen die € 59,95 per stuk kosten en die er in  blauw-, roze- of grijstinten zijn. Mooi op een witte broek of andere lichte zomeroutfits.

Mooie poncho’s van FRAAS met Schotse ruit
De poncho’s die uit 100% acryl zijn kosten € 49,95 per stuk en hebben Schotse ruit als print. Zo is er beige met zwart, wit en rood streepje of een grijze poncho met zwart, wit en rood Schots ruitje. De effen poncho’s vind ik echt prachtig en zijn er in beige, grijs, zwart en een mooie kleur wijnrood.
FRAAS_631120_180_ VK ca. 49,95 Euro

De wollen en kasjmieren poncho’s
Je kunt natuurlijk ook direct voor de warme poncho’s kiezen die uit 100% wol of een mix uit wol en kasjmier of andere materialen bestaan. Deze kosten vanaf € 99,95 en zijn er zowel in diverse effen tinten als ook in Schotse ruit. Ik vind de poncho met de Indiaanse look met de grijze en bruine strepen heel erg mooi.

Waar te koop?
De sjaals van FRAAS worden in diverse warenhuizen als Karstadt en Kaufhof verkocht. Ook te koop in veel exclusieve warenhuizen in de grote steden van Duitsland. Ze hebben ook eigen Flagshipstores zoals in Berlijn op de Friedrichstraße 55A. En natuurlijk op hun Online shop.

Klik hier voor de website van het merk