Pages Navigation Menu

Pascale Hans Magazine

Courtyard Düsseldorf Hafen Marriott hotel

Courtyard Düsseldorf Hafen Marriott hotel

Courtyard Düsseldorf Hafen Marriott hotel
Dit hotel van de Marriott keten ligt prachtig in de gezellige wijk Hafen waar het zeker in de zomer heel fijn vertoeven is met het prachtige uitzicht. Let goed op de aanbiedingen. Er zijn bijvoorbeeld aanbiedingen zoals een Last Minute weekend voor 94 euro per nacht in dit viersterren hotel. Er zijn in de wijk veel trendy restaurantjes en café’s dus je hoeft in principe niet eens de stad in.

Rooms with a view
Er zijn kamers met raampartijen van bodem tot plafond waaruit je een schitterend uitzicht hebt op de haven. In totaal zijn er 139 kamers waarvan de andere helft uitzicht op de binnenplaats hebben. Alle kamers zijn modern ingericht en één ding is zeker, de bedden in het Marriott zijn altijd heerlijk met dikke matrassen en veel comfort. Er is airco, koffie- en theefaciliteiten, LCD televisie, een safe en een koelkastje. En er is vrij wifi.

Julian’s Bar en Restaurant
Het restaurant is voor ontbijt, lunch en diner en heeft in de zomer een groot terras buiten. Op de kaart staan gerechten als ‘Der Berg ruft’, een geitenkaas in bacon met een appel-perenchutney en salade of ‘Hans im Glück’ soep dat bestaat uit aardappelsoep met truffel olie. Ook de desserts hebben mooie namen als ‘Ciao a tutti’ of ‘Sissi’s Traum’ dat natuurlijk uit Oostenrijkse Apfelstrudel met ijs en vanillesaus bestaat.  Er wordt internationaal gekookt. Het is warm ingericht met rode banken en bruin hout met rode bekleding op de stoelen en de muren vol schilderijtjes.

Sport en jogging routes
Op de negende verdieping is het Fitness center met fitness apparatuur, gewichten en solarium. Maar als je een jogger bent kun je ook vragen naar de jogging routes in de omgeving.

Vervoer: tram 719 en uitstappen bij Speditionsstrasse of je kunt bus 725 nemen en dan moet je uitstappen bij Franziusstrasse.

Spedition Straße 11 Wijk: Hafen
Klik hier voor de website