Pages Navigation Menu

Pascale Hans Magazine

Courtyard by Marriott Keulen

Courtyard by Marriott Keulen

Dit vrij nieuwe hotel, het Courtyard van de Marriott keten is geopend in 2014. Het ligt op ongeveer 10 minuten lopen vanaf het centraal station en je moet dan de uitgang Breslauer Platz nemen. Het hotel is gebouwd op de plek waar in 1931 het cult merk Afri-Cola geproduceerd en gevuld werd door de oprichter van het merk Karl Flach. Nu is het een prachtig design hotel met vele design details die je aan deze geschiedenis herinnert.

Courtyard by Marriott Keulen
Er zijn in totaal 236 kamers waarvan 48 Twin bed kamers. De kamers van dit hotel zijn tussen de 22 tot 29 vierkante meter en van alle gemakken voorzien. Ze zijn modern ingericht, er is WiFi, airco, een safe waarin je je laptop kunt doen en koffie- en theefaciliteiten. De badkamers hebben een prachtige inloopdouche en een supermooie grote spiegel met verlichting erin. In de kamers staat ook een ergonomisch bureau.
Courtyard by Marriott KeulenBistro Eat, Drink, Connect
Op de kaart staan internationale gerechten als de Bistro Burger, BBQ Chicken Wings maar ook Duitse gerechten als schnitzel of currywurst met frietjes. In de bistro zijn ook prachtige zitjes, de zogenoemde sépareé’s waarvan de banken in een ronde mooie vorm zijn waar je met z’n vieren kunt zitten. Erg leuk…
Courtyard by Marriott Keulen
Maar ook in het ruime gedeelte zelf zijn zeer comfortabele fauteuils waaraan je kunt plaatsnemen.

Lobbyshop the Market
In de lobby is The Market waar je drinks en snacks vindt en waar je drogisterij spullen kunt kopen.

Fitness in het Courtyard
Op de vijfde verdieping is het fitness gedeelte met mooi uitzicht.

Klik hier voor de website
Vervoer: Op loopafstand en uitstappen Centraal station (Hauptbahnhof)
Dagobertstraße 19-29, Wijk Kunibert in de Altstadt Nord