Pages Navigation Menu

Pascale Hans Magazine

Café Bar Bistro Miles in Hannover

Café Bar Bistro Miles in Hannover

Dit leuke café, bar en bistro ligt fantastisch tegenover het mooie gebouw van de Opera. Het heeft ook een terras buiten zodat je hier een heerlijk uitzicht hebt. En wat zeker een aanbeveling is dat je in deze gezellige bistro al vanaf 8 uur in de morgen terecht kunt voor ontbijt. Dus als je een hotel zonder ontbijt hebt geboekt, kun je hier toch lekker op tijd in de ochtend ontbijten. En in de avond is er een uitgebreide cocktailkaart. Qua eten kun je van pizza, flammkuchen tot een uitgebreide Argentijnse beef  kiezen.

Ontbijt bij Miles
Dagelijks vanaf 8 uur tot 11.30 uur kun je ontbijten en op zaterdag en zondag zelfs tot 15.00 uur. Een simpel Frans ontbijt dat bestaat uit 1 croissant met boter en marmelade of honing plus een Milchkaffee betaal je in 2015 nog geen 5 euro. Verder is er bijvoorbeeld het Rustikal, Vital, Classic, kleine of Italiaanse ontbijt. Daarnaast kun je allerlei extra’s erbij bestellen zoals roereieren of nog extra broodjes.

Café Bar Bistro Miles in Hannover
Op de kaart voor lunch of diner staan soepjes, salades, pizza’s, pasta’s en ook heerlijke Flammkuchen. Heb je niet zoveel trek, dan zijn er kleine gerechten als Vitello Tonnato of een clubsandwich met pommes. Verder ook hoofdgerechten en desserts.

Van maandag tot en met vrijdag is er ook Mittagstisch van 12.00 – 15.00 uur.
Café Bar Bistro Miles in Hannover ©pascale hansDe inrichting is gezellig met zachte kleuren aan de wanden. De zitjes hebben comfortabele fauteuils of banken. Er is voor de bar een gedeelte met hoge tafels waaraan je op hoge barkrukken zit. In de zomer kun je heerlijk op loungebanken zitten, leuk om even bij te komen van een dagje shoppen in Hannover.

Openingstijden: maandag – vrijdag van 08.00 – 22.00 uur, zaterdag 09.00 – 22.00 uur en op zon- en feestdagen van 10.00 – 20.00 uur.

Vervoer: U Bahnen 1/3/7/9/4 en uitstappen bij Kröpcke

Rathenaustraße 9 Wijk: Mitte (centrum)
Klik hier voor de website