Pages Navigation Menu

Pascale Hans Magazine

Bremen Radisson Blu hotel

Bremen Radisson Blu hotel

Het Radisson Blu hotel in Bremen is een viersterren superior hotel dat in 2013 zijn deuren opende. De binnenhuis architecten zijn Alexandra Wachtmeister, Bronwynn Welsh van Doos Architects die het hotel een trendy en hanseatische sfeer hebben gegeven. Vooral het mooie atrium is een must om te zien en leuk om hier wat te eten of te drinken, zelfs als je niet in het hotel verblijft.

Bremen Radisson Blu hotel
Het hotel heeft 235 kamers waarvan 40 superior, 32 Business class kamers, 12 junior suiten en 3 grote suiten. Alle kamers zijn van alle gemakken voorzien en nog in 2014 zijn veel kamers gerenoveerd. Ze hebben allemaal airconditioning, een safe, flatscreen tv, internet, minibar en mijn favoriet: thee- en koffiefaciliteiten. De business class kamers hebben onder andere daarnaast ook een Nespresso machine en badmantel en badslippers.
Bremen Radisson Blu hotelRestaurant en Bar The L.O.B.B.Y.
Het nieuwe mooie lifestyle restaurant heeft een prachtig glazen atrium van 15 meter hoog. De vrijstaande bar die midden in de ruimte staat is het middelpunt van het hotel. Hier hangen ook schitterende enorm grote ronde lampen die een echte eyecatcher zijn. De keuken is geïnspireerd door de Amerikaanse steak- en hamburgertraditie.

Ook zijn er in het restaurant vaak leuke aanbiedingen zoals in maart 2016 bijvoorbeeld. Dan is er iedere dinsdag van 18.00 tot 22.00 uur de ‘Oostenrijkse Après Ski avonden met heerlijke Backhendle of Käsespätzle en andere lekkere Oostenrijkse gerechten volgens het All you can eat concept dat € 16,50 per persoon kost. Kijk op de website voor meer aanbiedingen.
Bremen Radisson Blu hotelWellness and Fitness
Het Fitness center heeft verschillende apparatuur, er is een sauna en ook een heerlijk Indoor zwembad.

Vervoer: Straßenbahn 4, 6 of 8 en uitstappen bij Domsheide als je vanaf het Centraal station komt en vanaf het vliegveld gaat Straßenbahn nummer 6.

Böttcherstraße 2 Wijk: Centrum
Klik hier voor de website