Pages Navigation Menu

Pascale Hans Magazine

Brain Food in Radisson Blu hotels

Brain Food in Radisson Blu hotels

Toen ik enkele maanden geleden in het schitterende Radisson Blu hotel in Frankfurt was, werden we getrakteerd op een ‘Brain Food sessie’ die deelnemers bij meetings in deze hotelketen krijgen. Experience meeting is het nieuwe toverwoord waaraan de 255 deelnemende hotels van Radisson Blu participeren en waarbij je superfit blijft, ook al vergader je de hele dag!

Brain Food in Radisson Blu hotels
Je kent dat waarschijnlijk wel. De hele dag vergaderen, af en toe bijna in slaap vallen en opletten, ho maar. Op een gegeven moment kun je je niet meer zo goed concentreren en weet je niet meer waar het over gaat. Nu heeft de hotelketen Radisson Blu hier iets op gevonden. Brain Food!

Eten voor meer concentratie? Stressbestendiger door een lekkere maaltijd? Dat alles kan. Met Brain Food stijgt de motivatie en je prestatie voor het geheugen. En ik kan het bevestigen want in iedere vergaderruimte stond een buffet voor ons klaar en aangezien ik dol op lekker eten ben, heb ik zeer vele Brain Food items uitgeprobeerd. Van verse frisse soepjes, wraps en salades tot overheerlijke desserts. Karakteristiek voor Brain Food is veel vers fruit, groente, volkorenproducten en vis. Er worden natuurlijke producten met weinig vetgehalte of weinig suiker op een fantasierijke manier met elkaar gecombineerd. De ingrediënten worden in de regel bij de lokale leveranciers aangeschaft en is een combinatie van Fairtrade producten.
Brain Food in Radisson Blu hotels ©Radisson Blu
De hotelketen heeft een projectteam dat bestaat uit een voedingswetenschapper, drie geëngageerde chef-koks en congres specialisten van de hotelketen van het Radisson Blu. Zij hebben meer dan 100 fantastisch smakende gerechten ontwikkeld, die de gast met zowel vitale- als voedingsstoffen ondersteunen die bij de Meetings en Conferences worden aangeboden. Van frisdranken en lunchgerechten tot desserts en tussendoortjes en snacks bij de koffiepauzes.

Experience meeting
De Nederlander Willem van der Zee, Area Vice President Central Europe bei Radisson Blu zegt ‘Wij zijn van de belangrijkheid van verantwoorde voeding tijdens meetings en conferences overtuigd. Met Brain Food geven we onze klanten de mogelijkheid hun deelnemers een variantrijke en voor zowel lichaam als geest weldadige maaltijden en drankjes aan te bieden. Het heeft alles wat voor het prestatievermogen nodig is tijdens een Business meeting. Behalve dat het er appetijtelijk uitziet, smaakt het ook nog eens erg lekker.’

Om enkele voorbeelden te noemen van de Brain Food gerechten is er bijvoorbeeld een wortel-gembersoepje of een knapperige appel-venkel salade met walnoten en radijsjes. Lekker he?
Brain Food in Radisson Blu hotels ©Radisson Blu
Experience meeting met Brain Food
Het nieuwe attractieve aanbod met de experience meetings wordt in de 255 deelnemende Radisson Blu Hotels aangeboden. De hotels zijn in 55 landen vertegenwoordigd waaronder Europa, het Nabije Oosten en Afrika. Er zijn meer dan 2.200 vergaderruimtes. Naast de Brain Food is er ook de Brain Box die uit een creatieve ondersteunende ambiance bestaat. Zo zijn er flexibele meubel-layouts zoals beweegbare stoelen en kussens.

Klik hier voor de website van deze meetings