Pages Navigation Menu

Pascale Hans Magazine

Blood and Sand cocktail in Gastwerk hotel

Blood and Sand cocktail in Gastwerk hotel

De cocktail heeft zijn naam uit de gelijknamige film Blood and Sand waarin acteur Rudolf Valentino speelde in 1922 en is een echte klassieke cocktail. Ik heb deze klassieker besteld in de schitterende L.BAR in het Gastwerk hotel in Hamburg.

Je kunt natuurlijk de bloedsinaasappelsap uit een pak nemen maar vers geperst smaakt deze helemaal top!

Voor alle ingrediënten telt dat je deze in ongeveer vier gelijke delen neemt.

Blood and Sand cocktail:

1 deel Schotse whisky
1 deel kersenbrandewijn
1 deel rode vermout
Bloedsinaasappelsap
Wat ijs
Hamburg, Gastwerk hotel ©pascale hans

De Schotse whisky, kersenbrandewijn en de rode vermout in gelijke delen in een shaker met ijs goed schudden.

Schenk vervolgens het mengsel door de strainer in een glas en vul het aan met de bloedsinaasappelsap.

En maak het af met als garnering wat rode besjes zoals ze dat in de L.BAR in het Gastwerk hotel in Hamburg doen…
L.BAR Gastwerk hotelLasst es euch schmecken!

Klik hier voor de website van het hotel