Pages Navigation Menu

Pascale Hans Magazine

Bar DaCaio in The George hotel Hamburg is Hotelbar of the Year 2014

Bar DaCaio in The George hotel Hamburg is Hotelbar of the Year 2014

De Bar DaCaio van het ‘The George Hotel’ in Hamburg heeft de prijs van Hotelbar of the Year 2014 gewonnen. Dit designhotel The George straalt zowel Britse traditie met een moderne touch als koloniale invloeden uit. De schitterende en gezellige bar DaCaio heeft een zeer Britse sfeer waar je in de namiddag een echte Engelse Afternoon Tea kunt nemen. Daarna zijn er drankjes en homemade Cocktails.

Bar DaCaio
Barman Giovanni Massimino van Bar Dacaio geeft ons een recept van een cocktail die momenteel zeer trendy is en die hij met ons deelt,de Signature Cocktail van de bar met de naam Untouchable.
Hamburg, hotel the george, bar DaCaio, Giovanni Massimino

De naam Untouchable komt van een stamgast die bij deze creatie steeds ‘Don’t Touch my glass’ zei.

Untouchable Cocktail van Bar DaCaio:
Zacapa 23 years Solera
Domaine de Canton (gember, cognaclikeur)
Green Tea likeur
Dit drankje wordt zonder ijs maar met een HotStone (-20 graden) geserveerd zodat de smaak niet door smeltwater wordt vermengd.
Hamburg, The George hotelDank je wel Giovanni en om het op z’n Italiaans te zeggen: Cin Cin

Mixology Bar Award
Volgens Barmanager Giovanni Massimino van Bar DaCaio is de Mixology Award een van de bekendste en gerenommeerde prijs die je in de Bar cultuur kunt winnen. De ambiance wordt beoordeeld, de keuze aan sterke dranken, de cocktails en het personeel.
De beoordeling voor 2014 vond in Berlijn plaats in het Grand Hyatt Hotel waarbij de vakjury dit jaar uit 12 categorieën de winnaars uitkoos. Niet alleen de locaties in Duitsland doen mee, maar alle Duitstalige gebieden, dus ook Oostenrijk en Zwitserland.

Adres:
The George hotel Hamburg
Bar DaCaio
Barcastrasse 3 Wijk: St. Georg
Klik hier voor de website
Vervoer: vanaf het centraal station kun je lopen.