Pages Navigation Menu

Pascale Hans Magazine

Babytas Mothers on the Run van AKKESOIR

Babytas Mothers on the Run van AKKESOIR

De Nederlandse Akke Aimaq die al jarenlang in Berlijn woont en er ook een winkel heeft, is de ontwerpster van de babytas Mothers on the Run. Toen ze zelf zwanger was kwam ze erachter dat er geen mooie, praktische én goed uitziende Mommy Bags waren. Ze vond ze maar saai en over functioneel dat ze besloot zelf een tas te ontwerpen.

Babytas Mothers on the Run van AKKESOIR
Dat werd een wikkeltas uit 100% rundleer dat er uitziet als een chique damestas, maar dat ongelooflijk veel mogelijkheden heeft. De tas is zo geconstrueerd dat je er een assortiment van babyflesjes, dekens en babyspulletjes in kwijt kunt. En met het bijbehorende hengsel kun je het makkelijk aan de buggy of kinderwagen hangen. De tas is in vier verschillende stoere kleuren verkrijgbaar zoals zwart, bordeaux, cognac en chocolade. De tas kost € 398.
Akkesoir_MORbag_cognac-HR

Akke Aimaq
De designer Akke Aimaq heeft haar wortels in Nederland en daar ook aan de Academie voor beeldende kunst in Maastricht gestudeerd. In 2008 start ze haar eigen label AKKESOIR met accessoires en lederwaren. In 2010 wint ze de Hubert Burda ‚New Faces Award’ – Best Accessory Designer. In 2011 opent ze haar eigen winkel in Berlijn in de wijk Mitte en in 2012 is ze zelf moeder geworden.

Waar te koop?
Adres: Steinstraße 4, Berlin in de wijk Mitte
Openingstijden: dinsdag – zaterdag van 12.00 – 19.00 uur
Klik hier voor de website van het merk
Akkesoir_MORbag_chocolat_HR