Pages Navigation Menu

Pascale Hans Magazine

BABOR Sun Care Make up

BABOR Sun Care Make up

In de zomer kun je misschien je foundation achterwege laten als je gezicht al een zomerse tint heeft. Het Duitse merk BABOR heeft voor de zomer twee verschillende tinten Sun Care Make up. Het mooie van deze make up is dat het product een dubbele werking heeft tegen zonnestralen en je huid optimaal beschermt door de werkzame beschermingsfactor maar door een effectief Anti-Aging complex. Deze make up is onderdeel van de nieuwe zonneproducten van BABOR, de Anti Aging Sun Care.

We weten allemaal dat de zon ons goed doet en gelukkig maakt. De zon verzorgt ons lichaam met vitamine D en produceert de lichaamseigen hormonen die ons gelukkig maken. Maar helaas lijken we door de zon ook gauw ouder en wist je dat deze voor meer dan 80% verantwoordelijk is voor de rimpels? Dat is natuurlijk heel vervelend.

De hebben niet alleen een werkzame. Zo heb je een dubbele werking tegen de zonnestralen en is je huid optimaal beschermd.
BABOR Sun Care Make up

BABOR Anti Aging Sun Care
In de Anti Aging Sun Care serie verenigen zich lichtbescherming, celbescherming en de UVA en UVB bescherming tot een ultieme werkzame formule. Het Skin Protection Complex (SPC) is een resultaat te meer van het huidverzorgingsonderzoek van BABOR. De vangers van radicalen vitamine E en C zijn in vectorcapsules gestabiliseerd. Bij UV-bestraling worden ze poreus en de vitaminen worden werkzaam.

BABOR
Het Duitse merk BABOR bestaat meer dan 50 jaar en werd door Dr. Michael Babor opgericht in 1956. Een jaar ervoor had Dr. Babor patent aangevraagd op het nog steeds actuele BABOR-product HY-olie. In de zestiger jaren verhuist de firma naar Aachen waar nog steeds de hoofdvestiging is en is de firma overgenomen door de ondernemers familie Dr. Leo Vossen.

De producten van BABOR zijn vaak verkrijgbaar bij luxe schoonheidssalons en in hotels.

Klik hier voor de website van BABOR