Pages Navigation Menu

Pascale Hans Magazine

BABOR Anti Aging Sun Care

BABOR Anti Aging Sun Care

We weten allemaal dat de zon ons goed doet en gelukkig maakt. De zon verzorgt ons lichaam met vitamine D en produceert de lichaamseigen hormonen die ons gelukkig maken. Maar helaas lijken we door de zon ook gauw ouder en wist je dat deze voor meer dan 80% verantwoordelijk is voor de rimpels? Dat is natuurlijk heel vervelend.

De nieuwe zonneproducten van BABOR, de Anti Aging Sun Care hebben niet alleen een werkzame beschermingsfactor maar ook een effectief Anti-Aging complex. Zo heb je een dubbele werking tegen de zonnestralen en is je huid optimaal beschermd.

BABOR Anti Aging Sun Care
Er zijn verschillende producten in deze serie zoals Sun Spray Lotion met beschermingsfactor SPF 15 met 200 ml, makkelijk als spray. Dan zijn er Sun lotions, crème en een zonnestick.
Er is de Sun Lotion met beschermingsfactor SPF 30 van 200 ml. De Sun Lotion ook met 200 ml maar dan met een hele hoge beschermingsfactor SPF 50.
BABOR Anti Aging Sun CareDe tube Sun Cream met beschermingsfactor SPF 30 heeft 75 ml en is makkelijk mee te nemen in je tas en is een crème voor je gezicht.

De zonnestick heeft de hoge beschermingsfactor SPF 50 en is ook gemakkelijk om bij je kinderen aan te brengen als ze net uit het zwembad komen.

Ingrediënten van de zonneproducten
In de Anti Aging Sun Care serie verenigen zich lichtbescherming, celbescherming en de UVA en UVB bescherming tot een ultieme werkzame formule. Het Skin Protection Complex (SPC) is een resultaat te meer van het huidverzorgingsonderzoek van BABOR. De vangers van radicalen vitamine E en C zijn in vectorcapsules gestabiliseerd. Bij UV-bestraling worden ze poreus en de vitaminen worden werkzaam.

BABOR
Het Duitse merk BABOR bestaat meer dan 50 jaar en werd door Dr. Michael Babor opgericht in 1956. Een jaar ervoor had Dr. Babor patent aangevraagd op het nog steeds actuele BABOR-product HY-olie. In de zestiger jaren verhuist de firma naar Aachen waar nog steeds de hoofdvestiging is en is de firma overgenomen door de ondernemers familie Dr. Leo Vossen.

De producten van Babor zijn vaak verkrijgbaar bij luxe schoonheidssalons en in hotels.

Klik hier voor de website van BABOR