Pages Navigation Menu

Pascale Hans Magazine

BABOR After Sun

BABOR After Sun

BABOR After Sun is een heerlijk product na een dagje strand en zonnebaden. Dan kan je huid natuurlijk gespannen en droog aanvoelen. Het Duitse cosmeticamerk heeft twee mooie producten die perfect zijn afgestemd na zo’n dagje zonnen. Lekker om na het douchen mee in te smeren en als je een beetje verbrand bent, geeft het ook verkoeling door de mooie ingrediënten die erin zitten. Er is een After Sun fluid en een After Sun Repair lotion.

BABOR After Sun
De aftersun repair lotion trekt snel in de huid en je kunt het zowel voor je gezicht als je lichaam gebruiken. Het reduceert onmiddellijk voelbaar een onaangenaam gespannen gevoel, irritaties en een hittegevoel en ondersteunt de regeneratie van ontstane huidirritaties. Speciale ingrediënten stimuleren de melaninesynthese en zorgen zo voor een langer aanhoudende en gelijkmatigere bruine kleur door de zon. Je huid ziet er duidelijk kalmer uit na het opbrengen van de aftersun repair lotion. De lotion is verkrijgbaar in een tube van 200 ml.

Ingrediënten van de Aftersun repair lotion
Er zitten ingrediënten als zonnebloemen extract, de plant ballonrebe (Cardiospermum halicacabum) dat ook tegen exceem goed is en nog een andere eenjarige plant, de Natternkopf (Echium plantagineum) dat bekend staat als middel tegen roodheid van de huid en andere huid irritaties. Deze ingrediënten beschermen je huid op natuurlijke wijze. De kuisboombes is ook nog een bestanddeel die ervoor zorgt dat je huid langer bruin blijft en gelijkmatiger.

Als tweede product is er de BABOR Aftersun Fluid dat in een flesje van 14 ml zit. Zelfs als je verbrand bent door de zon zorgt het voor onmiddellijke kalmering en het regenereert de celstructuur en verzorgt de huid met een verkoelend effect. Het concentraat trekt snel in de huid.

Ingrediënten van de Aftersun Fluid
Dit concentraat is een effectief middel als je verbrand bent. Er zit namelijk een olie uit de zaden van zwarte aalbessen die direct jeuk, irritaties, zwellingen en rode irritatieplekjes kalmeren. Daarbij zit er ook rozemarijn extract, suikerriet en suikerbiet in die voor celregeneratie zorgt.

BABOR
Het Duitse merk BABOR bestaat meer dan 50 jaar en werd door Dr. Michael Babor opgericht in 1956. Een jaar ervoor had Dr. Babor patent aangevraagd op het nog steeds actuele BABOR-product HY-olie. In de zestiger jaren verhuist de firma naar Aachen waar nog steeds de hoofdvestiging is en is de firma overgenomen door de ondernemers familie Dr. Leo Vossen.

De producten van BABOR zijn vaak verkrijgbaar bij luxe schoonheidssalons en in hotels.

Klik hier voor de website van BABOR