Pages Navigation Menu

Pascale Hans Magazine

Amsterdams tassenlabel ‘Property Of’ in Hamburg

Amsterdams tassenlabel ‘Property Of’ in Hamburg

Het Amsterdamse tassenlabel Property Of heeft vorig jaar zijn deuren geopend in de stad Hamburg met een prachtige winkel. De eigenaren hebben het interieur in een soort oude café stijl (bruin café) ingericht in de levendige Poststrasse. Ze hebben service en Gastfreundschaft hoog in het vaandel staan en je kunt er dan ook op je gemak de collectie bekijken en daarbij genieten van een kop uitstekende koffie, espresso of cappuccino.

De tassen van Property Of zijn gemaakt van materialen als wassen canvas, spijkergoed en heaven duty nylons en zien er stoer uit. De Otto Backpack bijvoorbeeld kost rond de 140 euro en is handig op de fiets, je kunt er je laptop indoen en het heeft een D ring om je sleutels aan te hangen. De materialen zijn leer gemengd met nylon en een mooie riem met koperen ornamenten.

Een leuk detail van de tassen van Property Of is dat de tassen niet de naam van de designers dragen maar jouw eigen initialen worden op de ID Tag gezet.
Amsterdams tassenlabel ‘Property Of’ in HamburgProperty Of…
Met de naam ‘Property Of ‘ hebben de twee designers Peter Teo (uit Singapore) en Richard Chamberlain (uit Engeland) hun tassenlabel opgericht in 2006. Ze hebben samen in Londen gestudeerd en gewerkt in onder andere New York. Hun doel was om een alternatief voor de klassieke lederen aktetas te ontwerpen. Toen hebben ze hun inspiratie uit zowel Westerse als Aziatische culturen gehaald en het beste van twee werelden gecombineerd en kwamen daarbij op tijdloze en sierlijke ontwerpen uit voor zowel mannen als vrouwen. De tassen zijn zeer geschikt voor deze moderne urban lifestyle.

In Amsterdam vind je een winkel van dit merk op de Herenstraat 2. Verder is er een vestiging in Singapore en natuurlijk een online webwinkel.

Openingstijden: maandag – zaterdag 11.00 – 19.00 uur
Klik hier voor de website
Vervoer S Bahn en uitstappen bij Landungsbrücken of bus 112 bij Fischmarkt
Poststraße 39 Wijk: Centrum