Pages Navigation Menu

Pascale Hans Magazine

Accessorize your bathroom

Accessorize your bathroom

Kleine veranderingen in je badkamer kunnen een groot effect teweeg brengen. Accessoires completeren het totaalbeeld van een badkamer en zorgen voor een persoonlijk accent en dat is natuurlijk leuk om dat van tijd tot tijd te veranderen.

Accessorize your bathroom
Wie op hoogwaardige badkameraccessoires inzet, verhoogt de totale waarde van de ruimte. Qua design afgestemd op de Starck series en qua materiaal op de badkamerkranen, zorgt het Starck accessoire programma voor een sfeervol ingerichte badkamer. Terug naar de essentie van de basis met de vormgeving van de accessoires. De haakjes lijken op spijkers die in de wand zijn geslagen. Glashouders, handdoekhouders en zeepschaaltjes in chroom worden op deze manier onconventioneel bevestigd.

Door het spannende samenspel van chroom, glas, en de puristische vorm, laten de accessoires uit de serie Karree zich flexibel toepassen. Zeepschaaltje, tandenborstelbeker of glazen planchet, het contract van het vierkant brengt dynamiek in de badkamer. De combinatie met kleurige badkamerspulletjes zoals zeep of handdoeken, creëert blikvangers en zo ontstaat een mooi kleurconcept.
Accessorize your bathroomLeuke badhulpjes
Naast de praktische badhulpjes loont het zich ook om te investeren in decoratie. Of het nu handdoeken, korven of kaarsen zijn, kleine decoratie artikelen stimuleren onze stemming en veranderen de badkamer in ons eigen persoonlijke gezellige relaxoord. En er zijn natuurlijk handdoeken in veel verschillende kleuren zodat je direct een andere badkamer hebt voor je gevoel.

De wandboards uit de serie L-Cube bieden individuele opbergruimte voor decoratie of kleine spulletjes. Deze kunnen zowel horizontaal alsook verticaal worden bevestigd en bieden zo de ideale opbergmogelijkheid.

Duravit
De geschiedenis van de firma Duravit begint al in de 18e eeuw in het diepe Zuiden van Duitsland in het Zwarte Woud met een aardewerk fabriek. In 1977 begint het merk met de productie van badkamermeubels. Later volgen ook de badkamer accessoires. Het merk Duravit heeft vestigingen wereldwijd.

Klik hier voor de website